Wij staan voor u klaar

Behandelingen

Wij zijn een algemene praktijk waarbij iedereen welkom is. 

Behandelingen bij Tandartspraktijk Harp

De nadruk ligt op het levenslang begeleiden van onze patiënten in het gezond houden van hun mond. Om dit te kunnen bereiken, is preventie een belangrijk middel. Vandaar dat wij gebruik maken van zowel preventie-assistentes als van mondhygiënistes. Het is een utopie, maar eigenlijk zouden we geen gaatjes meer willen zien in de praktijk.

Mocht het toch nodig zijn om tot behandeling over te gaan, soms preventief, soms restauratief of soms afbouwend, dan voeren wij in principe alle behandelingen zelf uit. Voor u wel zo prettig, want dan blijft u altijd op hetzelfde adres.

Mocht het echter toch zo zijn dat uw specifieke probleem meer aandacht of specialisme nodig heeft, dan beschikken wij over een groot netwerk om u ook hierbij van dienst te kunnen zijn. Omdat wij hierbij de regie behouden, weet u zeker dat alles goed verloopt.

Hieronder worden de behandelingen weergegeven die wij binnen onze tandartsenpraktijk uitvoeren.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. We adviseren u om minimaal 2 keer per jaar langs te komen voor controle.

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen waarbij zoveel als mogelijk de oorspronkelijke vorm, functie en esthetiek wordt benaderd.

Het kan gebeuren dat de holte in de tand ontsteekt of ontstoken is geweest. Deze ontsteking kan dan worden opgelost door een wortelkanaalbehandeling.

Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden.

Wanneer de verstandskiezen doorkomen kunnen deze voor veel problemen zorgen in het gebit. U kunt terecht op de praktijk om deze te verwijderen.

Naast een gezond en sterk gebit hechten wij ook veel belang aan de uitstraling van het gebit. Een mooie glimlach is zeer bepalend voor uw uitstraling en zelfvertrouwen.

In de parodontologie wordt  tandvleesontsteking (gingivitis) en parodontitis behandeld en het corrigeren van defecten na genezing hiervan.

De preventie-assistente behandelt uw gebit dan en zorgt dat uw mond helemaal schoon is voor de controle.

Voor kleinere chirurgische ingrepen aan uw kaak kunt u gewoon bij de tandartspraktijk terecht.

Een implantaat is
een kunstmatige wortel, meestal vervaardigd uit titanium, die in het kaakbot worden geplaatst. Het
implantaat neemt de functie van een tandwortel over.

Wij maken afdrukken van uw gebit waar de bleekgel in gaat. Dit doen wij om een veilig en effectief resultaat te krijgen met mooie witte tanden.

Een kunstgebit kan de ideale oplossing zijn wanneer iemand al zijn of haar tanden heeft getrokken.

Indien u een aantal of alle elementen verloren hebt kunnen deze worden vervangen door een gedeeltelijke of volledige prothese.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-16:30

Dinsdag
08:00 – 21:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-16:30

Woensdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-16:30

Donderdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-16:30

Vrijdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-13:30

Mocht u meer informatie wensen kan u op www.allesoverhetgebit.nl uitgebreide informatie vinden over de diverse behandelingen die tandartsen kunnen uitvoeren, informatie over mondgezondheid en diverse tips tot het behouden van een gezonde mond. Kortom, alles over het gebit wordt hier nauwkeurig neergeschreven en geactualiseerd bijgehouden. Word uw vraag niet vermeld? Neem dan gerust contact met ons op.

Allesoverhetgebit.nl