Wij staan voor u klaar

Werken bij

Werken bij Tandartspraktijk Harp & Co

Welkom bij ons aanbod van openstaande vacatures. Graag willen wij kennis met je maken mocht je geïnteresseerd zijn in een of meerdere vacatures. Wij vinden het belangrijk dat zowel de functie als het team bij je past. We nodigen je daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek op locatie.

Naast dat vinden het belangrijk dat ieder teamlid met plezier naar zijn werk komt. Hier dragen wij ons steentje aan bij door continu te blijven investeren in een fijne werkomgeving. Daarnaast hebben wij een werkomgeving met korte lijntjes waardoor wij een persoonlijke benadering hanteren en wij als praktijk een informele sfeer creëren. We zijn een team met zeer deskundig personeel die zich continu blijft door ontwikkelen door scholing en het delen van kennis en kunde.

Mocht je nu blij en nieuwsgierig worden van onze werkwijze neem dan graag met ons contact op via administratie@tandartspraktijkharp.nl.

Vacature Balie assistent

Voor onze gezellige praktijk Harp & Co, gelegen in Tiel, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie balie assistent met ervaring in de tandheelkunde. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de praktijk geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? We zijn een praktijk gericht op kwalitatieve algemene tandheelkunde. Er is voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team

Is er geen vacature beschikbaar? Ook dan komen wij graag met u in contact! Stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar:

backoffice@atlasdentalcare.eu

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-16:30

Dinsdag
08:00 – 21:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-16:30

Woensdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-16:30

Donderdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-16:30

Vrijdag
08:00 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30-13:30