In het nieuws

Yoerike Harp stopt per 1 januari 2025 als tandarts

Geachte heer/mevrouw, beste allemaal,

In 1998 ben ik in Tiel begonnen als tandarts op de St. Walburg, waar ik met veel plezier heb samengewerkt met mijn collega’s. In 2015 was het tijd om een andere locatie te zoeken binnen Tiel en zijn we terecht gekomen op de Stationsweg.

Hier hebben mijn man en ik een prachtige praktijk opgebouwd waar we met veel passie hebben gewerkt. In 2022 heeft mijn man de zaak verlaten en ben ik als ZZP’er verder gegaan binnen de Atlasgroep. Dit heb ik (straks drie jaar) met veel plezier gedaan en heb er alle vertrouwen in dat ik de praktijk in goede handen achterlaat.

Nu is het de tijd voor mij de volgende stap te nemen en wil ik iedereen vertellen dat ik per 1 januari 2025 stop met mijn werk als tandarts.

De belangrijkste reden hiervoor is, zoals velen zullen weten, dat mijn man wat ouder is dan ik en in 2025 de pensioengerechtigde leeftijd krijgt. We willen graag samen gaan genieten van ons pensioen.

Waarom ik het nu al mededeel is dat iedereen (ik niet in het minst) er op deze manier aan zal kunnen wennen. We hebben dan ruim de tijd om persoonlijk afscheid te nemen. Want wat ik wel weet: ik zal het werk en het persoonlijke contact met iedereen enorm gaan missen!

Gelukkig ben ik er nog het hele verdere kalenderjaar. Ik hoop dan ook zoveel mogelijk mensen nog te zien in of rondom mijn behandelkamer.

Tot ziens in de komende tijd.

Yoerike Harp

Ook in het nieuws..